http://www.dast.eu/wp-content/themes/dast/theme/classes/timthumb.php?src=http://www.dast.eu/wp-content/uploads/2013/03/dast.jpg&w=109&h=76&zc=1 http://www.dast.eu/wp-content/themes/dast/theme/classes/timthumb.php?src=http://www.dast.eu/wp-content/uploads/2013/03/slide-qyteti.jpg&w=109&h=76&zc=1 http://www.dast.eu/wp-content/themes/dast/theme/classes/timthumb.php?src=http://www.dast.eu/wp-content/uploads/2013/04/32.jpg&w=109&h=76&zc=1 http://www.dast.eu/wp-content/themes/dast/theme/classes/timthumb.php?src=http://www.dast.eu/wp-content/uploads/2013/03/green-forest-water1.jpg&w=109&h=76&zc=1 http://www.dast.eu/wp-content/themes/dast/theme/classes/timthumb.php?src=http://www.dast.eu/wp-content/uploads/2013/03/DSC_0103-2.jpg&w=109&h=76&zc=1

Punimet Tona

Harta

Te rejat

 • 07Feb
  TE REJA

  Si rezultat i rritjes ne menyre te ndjeshme te shitjeve ne tregun evropian dhe ate arab, DAST,...
  Read More

 • 25Sep
  EPOXY TECNOLOGY

  Dast eshte ne fazen e investimeve per teknologjine e epoksideve. Teknologjia epoxy eshte e detyrueshme...
  Read More

 • 22May
  IZOTRATE

   IZOTRATE ështe llac me bazë cimentoje I cili aplikohet me furce       ...
  Read More

 • 20May
  FERRO PRIMER

  Astar antikorrodues me bazë çimento, riforcues I aliazheve të hekurit në strukturat ndërtimore.   Read More

 • 20May
  HIDROSTOP

  Hidroizolues me tharje të shpejtë për mbylljen e rrjedhjeve.   Read More

 • 01May
  FUGA CLEAN

  FUGA CLEAN Pastrues për pllaka, grurë natyral dhe mbetjet e ngjitësit të...
  Read More

 • 02Feb
  BETOPLAST

  Adetiv per hidroizolim në përgatitjen e betonit. Eshte adetiv i lëngshem...
  Read More